Hírek, aktualitások: Események

Jószolgálat három évtizede 2023. február 12. 18:00 Jószolgálat három évtizede

Konferenciát és jótékonysági vacsorát rendezett az Első Kecskeméti Lions Club a Három Gúnár Rendezvényházban 2023. február 11-én. Az esemény jószolgálati célja a Hírös Rescue Team, a Törökországban dolgozó kecskeméti speciális mentőcsapat támogatása volt. A résztvevőket Engert Jakabné, Kecskemét Város Alpolgármestere és Borsos Botond az Első Kecskeméti Lions Klub elnöke köszöntötte.

bővebben arrow_forward
Jótékonysági színházi előadás 2019. október 11. 19:00 Jótékonysági színházi előadás

Az Első Kecskeméti Lions Klub több évtizede támogat havi rendszeres összeggel diákokat, akiknek kiemelkedő eredményeire különösen büszkék vagyunk. A jótékonysági színházi előadásra vásárolt jegyével Ön is hozzájárul, hogy megtartsuk és növelni tudjuk támogatásainkat. Jegyek kaphatók 5.500,- Ft áron a KOCH Borházban, további felvilágosítás ugyancsak itt.

bővebben arrow_forward
Jótékonysági vacsora 2019. március 30. 19:00 Jótékonysági vacsora

Jótékonysági estet rendezett az Első Kecskeméti Lions Klub és alapítványa március 30-án a kecskeméti Három Gúnár Rendezvényházban. A befolyt összegből a vakok és gyengén látók közösségét, valamint az alapítvány által rendszeres tanulmányi ösztöndíjban részesülő diákok támogatását biztosítják.

bővebben arrow_forward

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba