Filléres börze immáron 28. alkalommal a Lánchíd Utcai Iskolában

esemény kezdete: 2018. december 08. 08:00
esemény vége: 2018. december 09. 11:20

Az Első Kecskeméti Lions Club 2018. december 08 és 09 között immáron 28. alkalommal rendezi meg a kecskeméti Széchenyi-városrészben elhelyezkedő - Lánchíd Utcai Általános iskola sportcsarnokában a „FILLÉRES Börzéjét”, osztrák és német testvér klubok adományainak köszönhetően. (Testvér klubjaink: Klosterneuburg Badenberg LC, München-Solln LC és Eckental LC)

Ezek az adományok a következők: ruhák, lakás-textíliák, műszaki cikkek, lakás felszerelési tárgyak, dísztárgyak, sport felszerelések, bútorok, stb….

Az esemény idén is a - kecskeméti Széchenyi-városrészben elhelyezkedő - Lánchíd Utcai Általános Iskola sportcsarnokában, klubtagjaink aktív közreműködésével, Leo-k segítségével, diákok önkéntes részvételével, magyarországi testvér klub-ok aktivitásával és sok-sok barát és ismerős támogatásával, önkéntes munkájával valósulhat meg!

A szombaton kezdődő és még vasárnap is tartó „Filléres börzén" az érdeklődők a kiválasztott holmikért az általuk felajánlott pénzadománnyal járulnak hozzá a Lions célok teljesüléséhez. A rászorulóknak pedig ingyen juttatjuk el a ruhákat. A börzén megmaradó holmik tovább adományozásra kerülnek többek között a Máltai Szeretetszolgálat és több Kecskemét környéki Önkormányzat számára, akik szintén szétosztják azokat az arra rászoruló családok részére. De jut a megmaradt ruházati termékekből a határon túli rászorulóknak is.

Az összegyűlt pénzadományokból a Lions Klubunk idén is a szokásos módon jótékonykodik majd: diákok tanulmányait, különböző alapítványokat, valamint cukorbetegeket, vakokat és gyengén-látókat, mozgássérülteket és más rászorulókat támogatunk.

De a mostani börze sok tekintetben megújul!

Orvos, egészségügyben dolgozó klubtársaink és barátaik egészségügyi szűrést is végeznek, melybe vércukor mérés, vérnyomásmérés, életviteli tanácsadást is „szolgáltatnak”.


Képgaléria

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Első Kecskeméti Lions Club

Adószámunk:
19047180-1-03
Számlaszám:
10915008 – 00000009 – 26960008

cím: 6000 Kecskemét,
6000 Kecskemét Csányi út 1-3

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba