Hírek, aktualitások

Lions V4 síversenyt rendeztek Szlovákiában 2019. február 16. 12:00 Lions V4 síversenyt rendeztek Szlovákiában

2019. február 16-án került megrendezésre (hagyományteremtőnek szánva) a szlovákiai Myto síközpontban a Lions V4 országok (Szlovákia, Csehország, Magyarország, Lengyelország) első sí szlalom versenye. A versenyen 114 (!) induló volt, akiket négy kategóriában díjaztak. Gyermek, női, mozgássérült (részt vett a szenior szlovák bajnok is) és férfi kategóriában.

bővebben arrow_forward
Pianínó a legjobb helyre 2019. január 13. 10:00 Pianínó a legjobb helyre

Az Első Kecskeméti Lions Club a napokban adta át a kecskeméti Kodály Iskola Zeneművészeti Szakgimnázium látássérült diákjának azt a pianínót, amit a decemberi Filléres Börze bevételeiből vásárolt meg. A tehetséges tanuló eddig nem rendelkezett hangszerrel és nagy nehézségekbe ütközött a gyakorlás.

bővebben arrow_forward
Évnyitó klubülés 2019. január 09. 10:00 Évnyitó klubülés

Az Első Kecskeméti Lions Club 2019. január 8-án, kedden tartotta meg évnyitó klubülését. A decemberi Filléres Börze rövid értékelését és egyéb aktuális ügyek megbeszélését követően a klubtagok és családtagjaik jó hangulatú vacsorán vették részt.

bővebben arrow_forward
Békeposzter pályázat 2018. szeptember 17. 13:32 Békeposzter pályázat

Békeposzter pályázat A Lions Klubok magyarországi szövetsége 2018-ban ismét megrendezi a nemzetközi Lions pályázat hazai versenyét. Részvételi lehetőség 11-13 éves korosztály. A Lions Clubok magyarországi szövetsége 2018-ban ismét megrendezi a nemzetközi Lions pályázat hazai versenyét. Témája a béke, idény a jószolgálati munka a másokhoz való odafordulás.

bővebben arrow_forward
 Egy mindenkiért, mindenki egyért 2018. május 24. 12:12 Egy mindenkiért, mindenki egyért

Klubunk jótékonysági munkájában - a Filléres Börzén történt segítséggel - a Bolyai János Gimnáziumból több alkalommal diákok segítettek. A fiatalok ezzel kapcsolatos élményeikről egy érdekes és hasznos írás jelent meg. A Bolyai János Gimnázium ( Kecskemét ) 30 éves évfordulójára készített Évkönyvében találtuk ezt a tanulságokkal szolgáló írást Baltás Olga tanuló tollából. Köszönjük a beszámolót és a segítő kezeket a diákoknak.

bővebben arrow_forward

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba