Hírek, aktualitások

Jószolgálat három évtizede 2023. február 12. 18:00 Jószolgálat három évtizede

Konferenciát és jótékonysági vacsorát rendezett az Első Kecskeméti Lions Club a Három Gúnár Rendezvényházban 2023. február 11-én. Az esemény jószolgálati célja a Hírös Rescue Team, a Törökországban dolgozó kecskeméti speciális mentőcsapat támogatása volt. A résztvevőket Engert Jakabné, Kecskemét Város Alpolgármestere és Borsos Botond az Első Kecskeméti Lions Klub elnöke köszöntötte.

bővebben arrow_forward
Vendégünk volt a klubülésen 2022. október 12. 09:00 Vendégünk volt a klubülésen

Az Első Kecskeméti Lions Club havi rendes ülésén, 2022. október 11-én vendégül láthatta a Magyar Vakok és Gyengénlátók Bács-Kiskun Megyei Egyesületének elnökét, Hencz Andrást. A fehér bot világnapja alkalmából különös aktualitása volt a látogatásnak, hiszen a Nemzetközi Lions Club alapításának célja kifejezetten a vakok és gyengénlátók támogatása volt.

bővebben arrow_forward

Hír archívum:


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba