Filmzene est

esemény kezdete: 2019. október 29. 19:00
esemény vége: 2019. október 29. 21:00

Lions Gálaest a Fehér Bot hónapja tiszteletére a három kecskeméti lions klub összefogásában

A koncertre a klubok; az Első Kecskeméti Lions Club, a Kecskeméti Szent István Lions Club és a Kecskeméti Szent László Lions Club, a tagok finanszírozásában meghívták azon támogatottaikat, akikkel évek óta rendszeres kapcsolatuk van. Így a nézők között köszönthetik, a Magyar Vakok és Gyengén látók Bács-Kiskun Megyei Egyesülete, a KINCS Kecskeméti Nagycsaládosok Egyesülete tagjait, a Kecskeméti Óvoda Általános Iskola Készségfejlesztő Speciális Szakiskola, Kollégium, Gyermekotthon és Szociális Intézmény Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény Juhar utcai Tagintézménye, és az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatóssága Mosolysziget Értelmi Fogyatékosok Nappali Intézménye dolgozóit és gondozottaikat, valamint a Bács-Kiskun Megyei Kórház szemészeti és onkológiai osztálya dolgozóit is. A koncert kiemelt vendégei a kecskeméti Humán-Rehab Közhasznú Egyesület által fenntartott Fogyatékos Személyek Gondozóháza és Napközi Otthona ellátottai és dolgozói, akik között a Kecskeméti Szent László Lions Club a Kuti Optika segítségével szeptember hónapban ingyenes szemszűrést végzett. A megszűrt 62 főből az esemény keretén belül  26 gyengén látó, megváltozott munkaképességű embernek adományoznak a szemükre készült szemüvegeket, több mint 1 millió Ft értékben.  A szemüvegek átadására a kulturális program előtt 17.30 órától egy külön teremben kerül sor.

A hangverseny nyitott a kecskeméti filmzene kedvelő közönség részére is. Korlátozott számban a hangversenyre a Hírös Agóra pénztárában adomány jegyeket lehet váltani, mellyel a klubok munkáját támogatják. A teljes jegybevételt fiatalok szemszűrésére és hátrányos helyzetű társaik szemüvegeinek finanszírozására fordítják.

[letoltes:/adat/kep/filmzene.JPG|filmzene.JPG|39.85 KB|JPG]


Képgaléria

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Első Kecskeméti Lions Club

Adószámunk:
19047180-1-03
Számlaszám:
10915008 – 00000009 – 26960008

cím: 6000 Kecskemét,
6000 Kecskemét Csányi út 1-3

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba