Ösztöndíjpályázat

esemény kezdete: 2019. szeptember 11. 07:00
esemény vége: 2019. szeptember 27. 12:00

Az Első Kecskeméti Lions Club Alapítvány és a Neumann János Egyetem között létrejött együttműködés keretében az Első Kecskeméti Lions Club Alapítvány hallgatói ösztöndíjpályázatot hirdet a 2019/2020. tanév I. félévétől.

A pályázatra a Neumann János Egyetem azon másodéves (azaz tanulmányaikat a 2018/2019. tanévben elkezdett) nappali tagozatos hallgatói jelentkezhetnek, akik a 2019/2020. tanév I. félévében aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkeznek, és lakóhelyük a kecskeméti vagy valamelyik azzal szomszédos járásban van (az érintett járások listája: kecskeméti, ceglédi, nagykőrösi, tiszakécskei, kiskunfélegyházi, kiskőrösi, kunszentmiklósi, dabasi).

 Az ösztöndíj havi összege 15 000 Ft, az őszi félévekben szeptembertől januárig, a tavaszi félévekben februártól júniusig (öt hónapig) jár. A tanulmányok folyamatos végzése esetén az ösztöndíjas időszak a képzés 6. félévének végéig tart.

 A pályázat elbírálása során a szociális rászorultság mértéke és a tanulmányi teljesítmény a fő szempontok, de előnyben részesülnek a műszaki képzésben részt vevő és a kecskeméti általános vagy középiskolát végzett hallgatók.

 A pályázatra való jelentkezés legfontosabb dokumentuma egy, a hallgató életútját, tanulmányi teljesítményét, terveit, családi és szociális körülményeit röviden leíró bemutatkozó levél. A pályázati adatlap további mellékletei: kötelezők — a Neumann János Egyetem által kiállított, eredeti, aktív hallgatói jogviszony-igazolás a tárgyfélévről, valamint igazolás a pályázott félévet megelőző aktív félév súlyozott tanulmányi átlagáról; nem kötelező — bizonyítvány-másolat a kecskeméti általános vagy középiskolai tanulmányok utolsó évéről.

 A pályázatra a jelentkezés határideje 2019. szeptember 27. (péntek) 12 óra, a kitöltött és szkennelt pályázati adatlapot, valamint mellékleteket az elsokecskemeti.lionsclub@gmail.com e-mail-címre kell elküldeni.

 A pályázatról bővebb felvilágosítást ugyancsak a fenti címen lehet kérni.

A legjobb pályázatok benyújtóival október folyamán az Alapítvány kuratóriumának tagjai szóbeli elbeszélgetésen választják ki az ösztöndíj elnyerőit. Az ösztöndíjasok az eredményhirdetés után visszamenőlegesen megkapják a szeptemberi ösztöndíjakat is.[

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Első Kecskeméti Lions Club

Adószámunk:
19047180-1-03
Számlaszám:
10915008 – 00000009 – 26960008

cím: 6000 Kecskemét,
6000 Kecskemét Csányi út 1-3

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba