Ciróka Bábszínház a Gyógypedagógiai Intézményben

Az Első Kecskeméti Lions Club a Kecskeméti Ciróka Bábszínház előadásával támogatta az Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény Juhar utcai tagintézményében tanuló gyermekeket. Az előadás után minden gyermek jégkrémet is kapott. A tagintézményben mindösszesen 180 autista, ADHD-s, nyelv- és beszédfejlődés zavaros, enyhe értelmi fogyatékos, középsúlyos értelmi fogyatékos, mozgáskorlátozott, súlyosan- ill. halmozottan sérült, autista gyermek tanul. Az intézményben 3 és 23 év közötti korú gyermekek neveléséről gondoskodnak. Minden gyermek számára hatalmas élmény volt az előadás, hiszen a gyermekek egy része csak a helyben szervezett előadásokon képes részt venni – mondta el Tóth Mariann, a tagintézmény vezetője.

Olasz Kitti a rendezvény szervezője, az Első Kecskeméti Lions Club tagja elmondta, hogy egy-egy ilyen jótékonysági esemény jelent igazi visszajelzést, mely értelmet ad egy ilyen rangos civil szervezethez való csatlakozásnak. Az egyesület tagjai azért dolgoznak, hogy minél több ilyen elégedett arcot lássanak.


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba