Hírek, aktualitások: Általános

Vendégünk volt a klubülésen 2022. október 12. 09:00 Vendégünk volt a klubülésen

Az Első Kecskeméti Lions Club havi rendes ülésén, 2022. október 11-én vendégül láthatta a Magyar Vakok és Gyengénlátók Bács-Kiskun Megyei Egyesületének elnökét, Hencz Andrást. A fehér bot világnapja alkalmából különös aktualitása volt a látogatásnak, hiszen a Nemzetközi Lions Club alapításának célja kifejezetten a vakok és gyengénlátók támogatása volt.

bővebben arrow_forward
Lions Nap Kecskeméten 2019. április 27. 10:00 Lions Nap Kecskeméten

A Lions Clubok Magyarországi Szövetsége 2019. április 27-én, szombaton szervezte meg az országos Lions Napi, egészségügyi szűrésekkel tarkított programsorozatát, melyhez Kecskemét is csatlakozott, a három helyi Lions Club (Első Kecskeméti Lions Club, Kecskeméti Szent István Lions Club, Kecskeméti Szent László Lions Club) összefogásával.

bővebben arrow_forward
Siker a VAGYOK 2019 rendezvényen 2019. április 13. 16:00 Siker a VAGYOK 2019 rendezvényen

A 12. székesfehérvári találkozón az Első Kecskeméti Lions Club küldötteként részt vett Erős Laura, akit nemrégiben egy pianínó megvásárlásával lepett meg és támogatott a klub. Laura színpadi szereplése kimagasló sikerrel járt, a közönség és a zsűri tagjai elragadtatással fogadták elbűvölő zongorajátékát

bővebben arrow_forward
Pianínó a legjobb helyre 2019. január 13. 10:00 Pianínó a legjobb helyre

Az Első Kecskeméti Lions Club a napokban adta át a kecskeméti Kodály Iskola Zeneművészeti Szakgimnázium látássérült diákjának azt a pianínót, amit a decemberi Filléres Börze bevételeiből vásárolt meg. A tehetséges tanuló eddig nem rendelkezett hangszerrel és nagy nehézségekbe ütközött a gyakorlás.

bővebben arrow_forward
Évnyitó klubülés 2019. január 09. 10:00 Évnyitó klubülés

Az Első Kecskeméti Lions Club 2019. január 8-án, kedden tartotta meg évnyitó klubülését. A decemberi Filléres Börze rövid értékelését és egyéb aktuális ügyek megbeszélését követően a klubtagok és családtagjaik jó hangulatú vacsorán vették részt.

bővebben arrow_forward

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba