31. alkalommal rendezte meg a Filléres Börzét az Első Kecskeméti Lions Club

A Jótékonysági Filléres Börze Magyarország legnagyobb jótékonysági vására, amelyet az Első Kecskeméti Lions Club szervezett Kecskeméten 2023. december 9-10. között a Lánchíd Utcai Sport Általános Iskola Sportcsarnokában.

 

Ebben az évben újra megszerveztük a vásárt. Németországi és ausztriai testvérszervezeteink felajánlásából, mintegy öt kamion mennyiségű áru érkezett, amelyek között a ruhaneműk mellett műszaki cikkek, sporteszközök, bútorok és számos más kincs érkeztek. A rendezvény kitűnő lehetőség volt a karácsonyi ajándékok beszerzésére, ráadásul az újrahasznosítás jegyében.

 

Az osztrák és német klubtársaktól díjmentesen kapott jó minőségű használt ruhák és egyéb tárgyak bevételeiből a vakokat és gyengénlátókat, illetve a hátrányos helyzetű tanulókat támogatjuk. A vásárból megmaradó ruhákat, bútorokat, gyerekjátékokat és egyéb árucikkeket a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak ajánlottuk fel. A Máltai Szeretetszolgálat kollégái vasárnap, a vásár végeztével több kisbusznyi jó minőségű adományt vittek el, köztük nagy mennyiségű téli ruhaneműt, amely különösen hasznos a Felzárkózó Települések programban résztvevő hátrányos helyzetű településeken élő családok számára.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba