In memoriam dr. Kovalcsikné dr. Kalmár Éva

Szomorú hírt kapott 2021. február 25-én az Első Kecskeméti Lions Club: alapító elnökük és tagjuk, dr. Kovalcsikné dr. Kalmár Éva földi jószolgálatai véget értek. A klub jelenlegi vezetősége és tagjai emlékeznek most Évára az alábbi sorokkal:

Néhány napja, 2021. február 25-én kaptuk a szomorú hírt, hogy földi jószolgálataid végetértek.

Mennyi közös élmény, program, érték maradt utánad! Keresztény értékrended, példád meghatározta céljainkat, szókimondásod, érvelésed segítette közös munkánkat. Nehezebb lett volna Nélküled!

Klubunk számos tagjának példakép voltál, és az is maradsz örökre.

Határozott, kedves személyiséged hatással volt mindannyiunkra. Felelősségteljes munkád mellett mindig volt időd Lions Klubunkra is figyelni.

Kedves Éva! Köszönjük az Első Kecskeméti Lions Club vezetősége és tagjai nevében, hogy egy kicsit a „miénk" is voltál! Bár nehéz lesz nélküled, de eszmeiségedet megtartjuk, folytatjuk és igyekszünk tovább építeni.

Klubunk működéséhez szükséges jogi háttér biztosítása mellett ingyenes tanácsadással segítetted munkánkat, de több program és rendezvény megvalósítása is kötődik Hozzád. Külföldi kapcsolataid és nyelvtudásod segítette német és osztrák Lions testvér klubjainkkal a szorosabb kapcsolattartást. Szolgálatodat a nemzetközi és hazai Lions mozgalom számos díjjal és elismeréssel jutalmazta.

Szeretettel emlékezünk Rád! Nyugodj békében! Isten Veled!

az Első Kecskeméti Lions Club vezetősége és tagjai


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba