Klubülés nagy tervekkel

2022. november 8-án újra összeült az Első Kecskeméti Lions Club. A klub tagjai áttekintették a Nemzetközi Lions Klub tevékenységi köreit, amelyről az újonc klubtag, Ladányi Kovács Zoltán készített prezentációt. A különböző tevékenységeknek megfelelően új munkacsoportokat hoz létre a klub.

A klub soron következő jótékonysági rendezvénye a Filléres Börze, amelyet 2022. december 10-én a szokásos helyen, a Lánchíd utcai Általános Iskola tornacsarnokában rendeznek meg. Borsos Botond, a klub jelenlegi elnöke, aki már többéves Lions vásárigazgatói tapasztalattal rendelkezik, tájékoztatta a klub tagjait a szervezési munkálatokról és közösen megbeszélték a feladatokat.

Szabó Tibor, az alapítvány oktatási munkacsoportjának vezetője beszámolt a munkacsoport munkájáról és az új ösztöndíj rendszerének átalakítási terveiről.

Ditzendyné Frank Mariann, a pályázatokért felelős tag, ismertette a Lions bál szervezési munkálatainak részleteit, amelyet a klub a Három Gúnár Hotel rendezvénytermében kíván megrendezni 2023. február 11-én.

Olasz Kitti a szemszűrés és az általános egészségügyi szűrés szervezésével kapcsolatos terveit ismertette a tagsággal.

A klub soron következő ülése 2022. december 6-án esedékes, amely már a Filléres Börze jótékonysági vásár hetére esik.


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba