Lions V4 síversenyt rendeztek Szlovákiában

2019. február 16-án került megrendezésre (hagyományteremtőnek szánva) a szlovákiai Myto síközpontban a Lions V4 országok (Szlovákia, Csehország, Magyarország, Lengyelország) első sí szlalom versenye. A versenyen 114 (!) induló volt, akiket négy kategóriában díjaztak. Gyermek, női, mozgássérült (részt vett a szenior szlovák bajnok is) és férfi kategóriában.

Póczonyi Zsoltot érte az a megtiszteltetés, hogy Magyarországot képviselhette az 53 indulót felvonultató férfi mezőnyben. Nem vallott szégyent a sok profi között, a 19. helyen zárta a versenyt. Az időjárás, rendezés és a szállás (Tále,Hotel Partizán ****) fantasztikus volt.

A magyar kluboknak jövőre érdemes lenne ide szervezni a téli, közös síelést. A Hotel Partizán tulajdonosa a helyi Lions Klub elnöke, így mindenben segíti az esetleges magyar érdeklődést. A breznoi (Michal Kic úr) és a kossicei (Andrej Kocka úr) LC elnöke is szívesen várja jövőre az érdeklődőket.

A rendezvényen ott volt Andrej Belaj úr is, aki a Cseh- és Szlovák rész (D-122) jelenlegi kormányzója. Kifejezte szándékát, hogy ellátogatna a magyar rendezvényekre (Golf verseny és nyári Regatta) is. A rendezvény utáni, nagyszerű fogadáson Póczonyi Zsoltnak alkalma volt részletesen ismertetni a Kecskeméti Első Lions Klub tevékenységét és beszámolni a magyar klubok egyéb aktivitásairól.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba