Megújult az Első Kecskeméti Lions Club

A klub új elnöke, Borsos Botond megnyitotta a 2022/23-as szezont az Első Kecskeméti Lions Club tradicionális helyén a Három Gúnár Hotelben 2022. szeptember 13-án. Az új tagokkal bővült, jelentősen megfiatalodott klub számos tervet vázolt fel erre az évadra.


A szezon legjelentősebb rendezvénye, az Első Kecskeméti Lions Club által szervezett jótékonysági vásár, a Filléres Börze. Újházy Attila segítségével először szeptember 19-én az amstetteni testvérszervezetünktől, majd október 9-én a klosterneuburgi Lionoktól kapott felajánlásokat szállítjuk a raktárunkba.

Klub tagjai október 12-én közösen részt vesznek a Spaletta étteremben rendezendő láthatatlan vacsorán, ahol animátorok segítségével élhetik át a látássérültek életét. A klub ebben az évadban több közös kirándulást is szervez egy kétnapos gasztrokulturális kirándulást, és egy egynapos színházi kirándulást. A klub a tavaly első alkalommal sikeresen megrendezett Kecskemét-Bethlenvárosi betlehemesnél adventi ételosztást szervez rászorulók részére.

A klub pandémia miatt szüneteltett kecskeméti jótékonysági Lions bál hagyományát is szeretné újraéleszteni, amelyet 2023. február 11-én rendeznek meg a Hotel Három Gúnár rendezvénytermében. Programjainkra minden érdeklődő Lions tagot szeretettel várunk.


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba