Pianínó a legjobb helyre

Mint minden lions tag tudja: nemzetközi mozgalmunk elsődleges célja, hogy jótékonysági tevékenységével igyekezzen a vakok és gyengénlátók életét könnyebbé tenni. Segíteni abban, hogy  a fogyatékkal élő embertársaink minőségi életet élhessenek és a bennük rejlő  adottságokat kibontakozhassák.
Ezen célt vezette  Klubunkat is, amikor a napokban át adta egy látássérült tanulónak azt a pianínót amit a  decemberi Filléres Börze bevételeiből vásárolt meg.  Nehéz elképzelni azt az örömöt és a lehetőséget, amit ez az ajándék jelent a tehetséges fiatal és családja számára. Eddig ugyanis a gyakorlást – lévén, hogy otthon nem rendelkeztek hangszerrel - csak a család rendszeres kíséretével tudták megoldani.  A saját pianínó segítségével azonban már elhárult az akadály az otthoni gyakorlás és felkészülése elől.
Biztosak lehetünk abban, hogy a kecskeméti Kodály Iskola Zeneművészeti Szakgimnáziumának kiváló adottsággal rendelkező diákja zongora- és orgonajátékával már rövidesen elkápráztatja a közönséget, és ígérete szerint rész vesz a klub által szervezett rendezvényeken és versenyeken is.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba