Siker a VAGYOK 2019 rendezvényen

2019. április 6-án - szombaton - rendezte meg a Székesfehérvári Első Lions Club a Vakok és Gyengénlátók  Országos Kulturális és Művészeti Találkozóját.

A 12. székesfehérvári találkozón az Első Kecskeméti Lions Club küldötteként részt vett Erős Laura, akit nemrégiben egy pianínó megvásárlásával támogatott és lepett meg a klub. Laura színpadi szereplése kimagasló sikerrel járt, a közönség és a zsűri tagjai elragadtatással fogadták elbűvölő zongorajátékát.

Lala nagyon szeret szerepelni, örömmel jelentkezett a rendezvényre, s ahogy ő emlegette "szívét - lelkét beleadta"a bemutatkozásba.

A meghatóan szép rendezvényen a fellépők megmutathatták a bennük rejlő tehetséget, s erőt, hitet kaptak további céljaik megvalósításához.

Szeretettel gratulálunk Laurának, további szép sikereket kívánunk Neki, reméljük, hogy továbbra is nyomon követhetjük zenei pályáját.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba