Sikeres Filléres Börzét zárt az Első Kecskeméti Lions Club

Sikeresen zárult az Első Kecskeméti Lions Club 28. alkalommal megrendezett Filléres Börzéje. 2018. december 8-9. között, szombaton és vasárnap közel háromezren látogattak ki a Lánchíd Utcai Általános Iskola tornatermébe, ahol az osztrák és német testvérklubok 5 kamionnyi áruja között válogathattak a vásárlók.

Az adventi készülődés és a várakozás második gyertyáját gyújtottuk meg 2018. december 9-én, reggel és tudnunk kell, hogy ez a gyertya az emberek szivében is valami különleges fogadtatásra lel. Ebben a különleges karácsonyi hangulatban valamivel többet szeretnének adni, valamivel jobban szeretnének embertársaik felé fordulni a Lions Clubok tagjai is, ahogyan például ezt 28 éve teszi az Első Kecskeméti Lions Club, ráadásul néhány éve a Budapest Centrál is lelkesen besegit a kecskemétiek által szervezett, oly népszerű "Filléres Börzébe". Nagy segítséget jelentett a Bólyai gimnázium és a Kandó Kálmán Szakközépiskola diákjainak közreműködése is, akik "közösségi szolgálatként" jelentős munkát végeztek, nagy lelkesedéssel.

A Filléres Börze keretein belül még vérnyomásmérésre és cukorszint vizsgálatra is sor került, mely a prevencióját szolgálja a XXI. század nagy betegségének, a cukorbetegség megelőzése érdekében: közel háromszázan vették igénybe a vizsgálati lehetőséget. A börze teljes bevételét a klub A Cukorbeteg Alapítvány, A Vakok és Gyengénlátók Egyesületének és a hátrányos helyzetű diákok támogatására fordítja.

A széles választékban ruházati cikkek, sporteszközök, használati tárgyak, dísztárgyak, bútorok és "ezer apró cikk" talált gazdára "filléres" áron, segítve ezzel a kis keresettel rendelkező kecskemétieken.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba