Újabb kincsek a Lions raktárban!

Az Első Kecskeméti Lions Club raktárába megérkezett a második szállítmány Ausztriából 2022. október 9-én vasárnap. A Klosterneuburgban lévő testvérszervezet 44. alkalommal rendezte meg a Lions Bolhapiacot, ahonnan Kecskemétre is érkezett jótékonysági felajánlás.

A kecskeméti jótékonysági szervezet 1990-ben szervezett először Lions Filléres Börzét. 2022-ben december második hétvégéjén, a vírus miatti korlátozások után végre újra megrendezésre kerül a Lions Filléres Börze.

 

Három 7,5 t-s teherautóval érkezett az áru, amelyben szétválogatva érkeztek bútorok, műszaki cikkek, ruhák, játékok, sportszerek stb.

Mindenkit szeretettel várunk a 29. alkalommal rendezendő Első Kecskeméti Lions Club Filléres Börze vásárára 2022. december 10-én!

Részletek később a www.lions.hu oldalon és a Facebook oldalunkon.


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba