Vasárnapig tart a jótékonysági filléres börze

December második hétvégéjén az Első Kecskeméti Lions Club ismét megrendezte  hagyományos, karácsony előtti filléres börzéjét, amelynek ezúttal is a Lánchíd Utcai Általános Iskola sportcsarnoka adott otthont.

Már szombaton délelőtt rengetegen voltak a a Lánchíd Utcai Általános Iskola sportcsarnokában, ahol osztrák és német testvérklubok által adományozott ruhákból és egyéb használati tárgyakból rendezett börzét az Első Kecskeméti Lions Club. A ruhák mellett könyvek, játékok, edények sportszerek és műszaki cikkek közül is válogathatnak a vásárlók, valamint ingyenes cukormérésen is részt vehetnek az érdeklődők.

 

A jótékonysági börzére december 9-én szombaton 8-16 óráig, december 10-én vasárnap pedig 8-12 óráig várják a vásárlókat.  A klub az adományokat a Cukorbeteg Alapítvány, a Vakok és Gyengénlátók Egyesülete és a hátrányos helyzetű diákok támogatására fordítja.


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Első Kecskeméti Lions Club

Adószámunk:
19047180-1-03
Számlaszám:
10915008 – 00000009 – 26960008

cím: 6000 Kecskemét,
6000 Kecskemét Csányi út 1-3

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba